ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΖΑΚΥΝΘΟΣΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ

Ζάκυνθος: Η Τροχαία ακινητοποίησε 34 «γουρούνες»

Εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι στη Ζάκυνθο. Ακινητοποιήθηκαν -34- τετράτροχες μοτοσυκλέτες «γουρούνες» για αντίστοιχο αριθμό παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Προληπτικοί τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν κατά τις ώρες από 10.00 έως 18.00 σήμερα (21.09.2023), στην πόλη και σε περιοχές της Ζακύνθου -Λαγανά, Καλαμάκι, Αργάσι και Αμπελόκηποι-, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικού σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ζακύνθου, για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Ζάκυνθος: Η Τροχαία ακινητοποίησε 34 «γουρούνες»

Συγκεκριμένα, από συνεργεία ελέγχων του Τμήματος Τροχαίας Ζακύνθου, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε 86 τετράτροχες μοτοσυκλέτες (γουρούνες), από τις οποίες ακινητοποιήθηκαν συνολικά οι 34, για περιπτώσεις μη χρήσης προστατευτικού κράνους από οδηγό ή συνοδηγό, μέθης και επικίνδυνης οδήγησης.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν αποσκοπώντας στην ασφαλή χρήση του οδικού δικτύου, την τήρηση των Κανόνων Οδικής Κυκλοφορίας και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

pelop.gr

What's your reaction?

Related Posts